Kolacja sylwestrowa 24/25
Aperitif
Kieliszek Prosecco
Bufet zimny
- Matias z sosem tatarskim
- Koktajl z krewetek
- Gravlax z łososia z sosem miodowo- koperkowym
- Ceviche z dorsza z kolendrą i pieczonym czosnkiem
- Selekcja wędzonych ryb
- Słona tartaletka z pate z wątróbki gęsiej oraz żurawiną
- Vitello tonnato z pieczonego schabu cielęcego
- Klasyczna sałata Cezar z grillowanym kurczakiem
- Sajgonki z wędzonym tofu , jackfruit i sosem sweet-chilli
- Mini caprese z redukcją balsamiczną
- Deska domowych wędlin i serów dojrzewających
- Selekcja domowych przetworów
- Stacja z tatarami – dorsz , wołowina
Bufet gorący
- Zupa gulaszowa z mini kopytkami
- Morszczuk kapski na sosie porowym
- Sandacz z warzywami w sosie azjatyckim
- Pieczeń z dzika szpikowana wędzoną słoniną w sosie z grzybami i trawą żubrową
- Mostek wołowy długo pieczony w sosie naturalnym z brandy
- Domowe kopytka w sosie z grzybów leśnych
- Warzywa grillowane
Bufet słodki
- Mini bezy z owocami
- Tarta cytrynowa z ganache czekoladowym
- Panna cotta z lawendą i sosem marakuja
- Creme brulle
Powitanie nowego roku 2025!!!
W cenie open bar
- Whisky Jameson
- Wódka Czarna Żubrówka
- Wino białe i czerwone wytrawne
Koktajle:
- Aperol spritz
- Mojito
- Whisky sour
- Cuba libre
- Gin tonik
Woda n/gaz, kawa, herbata