Bursztynowe przyjęcie
Tam, gdzie celebrowane są wyjątkowe chwile
Witamy w Bursztynowe Resort & SPA, miejscu, gdzie marzenia stają się rzeczywistością, a wyjątkowe chwile nabierają smaku luksusu.
Nasza nowa przestrzeń, idealnie położona w nadmorskiej Stegnie, staje się przestrzenią dla najpiękniejszych przyjęć.
Restauracja Sztormowa to kulinarne serce naszego obiektu.
Nasz utalentowany zespół kucharzy tworzy prawdziwe dzieła sztuki kulinarnej, podkreślając unikalny charakter Waszego wydarzenia. Niezależnie od tego, czy planujecie romantyczną kolację przy świecach, czy też huczne przyjęcie, menu Sztormowej zaskoczy Was bogactwem smaków i świeżością lokalnych produktów.
Stworzymy niepowtarzalne wspomnienia
Nasze doświadczenie w organizacji wydarzeń pozwala nam zrozumieć Wasze oczekiwania i spełniać je z najwyższą starannością. Dajcie się ponieść magicznej atmosferze Bursztynowego Resortu i pozwólcie nam uczynić Wasze przyjęcie niezapomnianym momentem.
Zarezerwujcie już dziś, a my zagwarantujemy, że każdy detal Waszego przyjęcia będzie perfekcyjny. Bursztynowe Resort & SPA - tam, gdzie celebrowane są wyjątkowe chwile!
W naszej ofercie:
- Spotkania rodzinne
- Urodziny
- Wesela
- Chrzciny
- Komunie
- I wiele więcej...
Nasza kuchnia
Nieodzownym elementem każdego
spotkania jest gastronomia.
Poznaj nasze przykładowe propozycje menu:
Menu I
180 zł/os.
- Przystawka
Pasztet z dziczyzny na cieście francuskim z sosem z owoców leśnych i chutneyem z czerwonej cebuli i wędzonej śliwki - Zupa
Krem z kalafiora z oliwą truflową i chipsem z sera Bursztyn - Danie główne
Polędwica z dorsza pieczona pod ziołową kruszonką z sosem bearnaise, sezonowymi pieczonymi warzywami i konfitowanymi pomidorkami cherry - Deser
Mini pavlova z owocami, karmelem i sosem marakuja
Menu II
190 zł/os.
- Przystawka
Ceviche z dorsza z kolendrą, pieczonym czosnkiem i avocado - Zupa
Consomme z dzikiego ptactwa z lanymi kluskami z parmezanem i palonym porem - Danie główne
Noga z kaczki confit z sosem naturalnym z rozmarynem, krokietem ziemniaczanym z włoską kapustą, grillowanym boczniakiem królewskim i sałatką sezonową - Deser
Mini tarta z ganache czekoladowym i kremem limonkowym
Menu III
220 zł/os.
- Przystawka
Tatar ze strusia z majonezem chipotle, piklowaną czerwoną cebulą, gorczycą i nasturcją - Zupa
Homarowa z krokietem krewetkowym, duszonymi warzywami i oliwą cytrynową - Danie główne
Polędwica z jelenia z sosem z trawy żubrowej, puree z zawędzanych ziemniaków, kruszonką z ziaren i orzechów oraz duszonymi prawdziwkami - Deser
Bursztynowy ze słonym karmelem, wanilią , szafranem i sosem mango-marakuja
Jeśli przekonała Cię nasza opowieść,
odezwij się do nas
Telefon: 797 600 618
Email: marketing@bursztynowe-resort.pl